Event is FINISHED

Beste Kwaliteit Accu Asus a32-x401

Description

Laten we knippen direct naar de Chase: hier bij T3 we denken dat de Accu Asus a31-x401 momenteel de beste gaming laptop in de wereld. Als u wilt dat een premie, toekomstbestendige gaming laptop die zowel het uiterlijk en de technische specificaties te doden heeft, dan is de huidige koning van onze beste gaming laptop Koopgids is zeker voor jou.

Met zijn ultra-dunne NVIDIA Max-Q design, Massive benchmark scores (zie hieronder boxout), en scherpe Anti-Glare scherm, de ASUS ROG Zephyrus maakt het spelen van zelfs de meest veeleisende moderne AAA-Games een no-compromis vreugde. Hoeveel van een vreugde? Lees verder voor de details.

Terwijl de specs van de Accu Asus a32-x401 zijn slechts een deel van het verhaal hier, ze zijn indrukwekkend om te aanschouwen. Het systeem komt verpakking een Intel Core i7-7700HQ Quad Core CPU kan werken tot 3,8 GHz, een nVidia GeForce GTX 1080 GPU met 8GB GDDR5X VRAM, 16gb van DDR4 (2, 400 MHz) systeem RAM, een 512GB M. 2 SSD, en een 15,6-inch, Full HD (1, 920x1, 080) Anti-Glare Wide-View paneel met een 120Hz refresh rate en NVIDIA G-Sync.

U krijgt ook een verscheidenheid van havens, met inbegrip van een Thunderbolt 3 (USB type-C), en een HD-webcam. Totaal gewicht berust op een zeer draagbare 2,2 kg (4,85 pond), terwijl de Zephyrus ' totale afmetingen komen in op een ultra-dunne 14,9 x 10,3 x 0.66-0.7 inch (W x D x H).

En het is echt die dimensies die beginnen te vertellen u het volledige verhaal van de Accu Asus a41-x401 , als de specs op hun eigen geworden minder opmerkelijk wanneer u het ontwerp en de vorm-factor uit de vergelijking te verwijderen. De waarheid is dat Asus heeft weten te knijpen al die high-end componenten in een ongelooflijk gestroomlijnd en aantrekkelijk geval, met nvidia's Max-Q-Tech waardoor kerncomponenten te worden tot drie keer dunner dan ooit tevoren.

En die dunheid zorgt voor een ongelooflijk modern en stijlvol design. De Zephyrus is cool om aan te raken, dankzij een weelderige vierkante-off metalen chassis, en ziet er prachtig ingetogen en stijlvol dankzij een volledig zwarte exterieur met koper hoogtepunten. De geborsteld aluminium-stijl scherm deksel ook net straalt kwaliteit en, voor een keer, een maker niet ruïneren hun systeem deksel door spatten hun naam helemaal over. Hier in plaats daarvan krijgen we gewoon de rog logo ingelegd met een chromen afwerking, alsmede "Republic of gamers" gedrukt klein op de basis van het deksel. Klasse.

Misschien wel de meest stijlvolle element van de Accu Asus a42-x401 ' ontwerp is echter haar nieuwe innovatieve koelsysteem, die ziet het onderste paneel van het systeem netjes drop-down wanneer het systeem in gebruik is om de luchtstroom te verbeteren. Deze scharnierende basis daalt automatisch synchroon met het scherm van het systeem openen, het creëren van een 6mm kloof, die in samenwerking met de interne hoge luchtkamer van het systeem betekent dat de Zephyrus loopt opvallend stil, zelfs bij het indrukken van ernstige pixels.

Oh jongen, en duwen pixels is iets dat de Accu Asus S501U gewoon uitblinkt. Niet alleen heeft het Lodge een aantal serieus indrukwekkende gaming laptop benchmark scores in 3DMark (zie boven boxout), maar ook absoluut verpletterd T3 serie van test games ook.

Wolfenstein II: de nieuwe Colossus was het eerst en we verloren geen tijd draaien van alle instellingen op "uber". Het resultaat? Absoluut boter soepele gameplay die leed aan nul vertraging. Natuurlijk, met texturen en post-processing effecten opgedoken tot maximale niveaus, blazen nazi's weg was een ongelooflijk High-Fidelity en meeslepende ervaring.

Wat was echt verbazingwekkend was echter dat de Accu Asus S501 Wolfenstein II op Max instellingen en met een vloeibare snelle frame rate en je voelde het systeem had veel meer te bieden.

Een ander hoogtepunt van de test suite was het spelen van de opkomst van de Tomb Raider. Nogmaals, na het afranselen van al haar instellingen voor zover ze zouden gaan, liepen we het spelinterne benchmark en het keerde een oog verschroeiend snel 101,15 fps. En dat benchmark niet liegen, met onze ervaring het spelen van het spel even soepel en plezierig. De exotische weelderige omgevingen Lara verkent in het spel echt popped draait op de Accu Asus S501A en de actie, toen het kwam, was dynamisch en leed Zero vertraging.

We besloten onze testen met een spreuk op Deus ex: de mensheid verdeeld. Vorige mid-range ASUS systemen die we hadden beoordeeld op T3 Towers had gedaan een vrij goede baan met deze grotendeels un-geoptimaliseerde DirectX 12 titel en, als zodanig, we verwachtten de Zephyrus om echt indruk te maken. En we waren niet teleurgesteld. Het spel liep absoluut bliksemsnel, zelfs in de Super knapperige regenachtige buiten stad omgevingen, het maken van sluipen rond het nemen van slechteriken met onze gekke Augmented bevoegdheden veel plezier en, zonder vertraging, gemakkelijker dan ooit.

En als het gaat om de werkelijke belangrijkste gebeurtenis, spelen grafisch veeleisende PC-games, het systeem alleen behandelt alles wat je gooit op het met aplomb, met maxed-out instellingen verpletterd door een combinatie van Intel Core i7-7700HQ, NVIDIA GeForce GTX 1080, en 16gb van DDR4 ( 2, 400 MHz) RAM. Zoals hierboven vermeld, de opkomst van de Tomb Raider terug een benchmark Score van 101,15 fps, en die soort van vloeibare snelle ervaringen zijn standaard voor de Zephyrus.

http://kopenaccu.iobloggo.com/31/accu-asus-f401-beste-professioneel-

http://kopenaccunl.blogsport.de/2018/01/06/laptop-accu-voor-asus-f401u

Sat Jan 6, 2018
12:00 PM - 3:00 PM CET
Add to Calendar
Venue
Roosendaal
Tickets
VIP SOLD OUT EUR10,00
Standaard SOLD OUT EUR20,00
Venue Address
Roosendaal Netherlands
Organizer
kopenaccu
1 Follower