Event is FINISHED

Accu HP ProBook 450 Series

Description

De Accu HP ProBook 440 G2 Series is hp's 17-inch model van de nieuwe lijn van het bedrijf van mobiele workstations, biedt hoge prestaties, levensduur van de batterij, en verbeterde visuals. Net als ZBook 15 model (die we herzien een paar maanden geleden), de 17 G4 is een indrukwekkend uitziende mobiele oplossing voor professionals op de weg en een belangrijke stap omhoog van de vorige generatie. Met uitzondering van de grotere schermgrootte, alle modellen van de nieuwe HP lijn kan worden uitgerust met meer of minder dezelfde opties, zoals de 17 G4 ondersteunt tot de 7e generatie Intel Xeon-processor (E3-1535M V6, E3-1505M V6-modellen) voor de ultieme mobiele prestaties en van fers een array van krachtige professionele grafische opties van de NVIDIA Quadro en AMD Radeon Pro lijnen, terwijl ook het aanbieden van minder dure geïntegreerde opties. De gebruikers hebben ook de optie om hun PK ZBook 17 G4 met maximaal 64gb van norm of ECC 2400 MHz geheugen en 4TB van NVMe PCIe SSD opslag uit te rusten gebruikend veelvoudige M. 2 PK Z Turbo aandrijving.

Een enorme selling point van de nieuwe Accu HP ProBook 440 series lijn is de Dual Thunderbolt 3-poorten via de USB-C-connector, die beide ondersteunen DP 1,2, USB 3,1 gen 2 en PCIe-technologie. De 17,3-inch display kan worden opgewaardeerd tot de UHD DreamColor IPS Anti-Glare optie als u op zoek bent naar een grotere, meer briljante 4k native resolutie (3840 X 2160). Professionals op de weg zal ook waarderen de indrukwekkende energie-efficiëntie, zoals werkstations van de G4 lijn kan gaan van 0 tot 50% laadvermogen in slechts een half uur via HP Fast charge-een zeldzame functie voor laptops van deze klasse.

Naast het grotere scherm, de Accu HP ProBook 445 G2 Series ziet er identiek aan de 15-inch model, sportieve een effen, glad, zwart/grijs Case design. Het scherm en het toetsenbord hebben ook dezelfde functionaliteit en hebben de gebruikelijke de interne microfoon en webcam (met een bijbehorende LED) als goed.

Het draaien van de laptop naar de linkerkant zie je de veiligheid kabelslot, RJ-45 Ethernet-poort, VGA-poort, twee USB 3,0-poorten, en de SD-geheugenkaartlezer sleuf. De rechterkant is voorzien van de Smart Card Reader, microfoon in/koptelefoon combo-aansluiting, een andere USB 3,0 poort, HDMI-poort, VGA externe monitor poort, twee Thunderbolt 3-poorten, Power connector en de batterijstatus LED.

Zoals we hierboven vermeld, Accu HP ProBook 445 series stelt gebruikers in staat om hun G4 mobiele werkstations uit te rusten met een scala van GPU-opties, waaronder NVIDIA Quadro M620, M1200, en M2200 en AMD Radeon Pro WX4150 professionele grafische kaarten. In ons geval zullen we met behulp van de NVIDIA Quadro P5000, die we herzien terug in augustus 2017. Hoewel duur, deze high-end kaart verpakkingen veel punch, dat is de prijs waard als het past in een specifiek budget. Het kenmerkt 2560 CUDA kernen en 16gb van GDDR5X GPU geheugen en kan alle intensieve toepassingen behandelen die wij het door hebben gezet. De gebruikers kunnen omhoog van 32 vertoningen op één enkel systeem ook verbinden wanneer het combineren van P5000 met de Quadro Sync II add-in kaart.

Om de prestaties te testen, zetten we de Accu HP ProBook 450 G2 Series door middel van verschillende benchmarks met resource-intensieve workloads, die ook zal ons laten zien hoe goed de NVIDIA Quadro P5000 zal presteren in een van hp's nieuwste 17-inch mobiele workstations. Net als in onze vorige G4 Review, zullen we het vergelijken van de nieuwe HP 17 G4 om het bedrijf 15u G4 en Z2 mini alleen maar om de schaal van de prestaties bij het vergelijken van de nieuwste ZBook met een oudere werkstation te tonen.

De Accu HP ProBook 450 Series is zeker een indrukwekkend mobiel workstation, vooral wanneer het uitgerust is met een high-end grafische kaart zoals de NVIDIA Quadro P5000. De briljante 17-inch monitor echt onderscheidt zich van andere maten in de nieuwe 4e gen lijn, waardoor media professionals een extra beetje van onroerend goed om mee te werken, dat is een belangrijke selling point voor velen. Verbruiker annuleerteken Beef opwaarts naar de ZBook zelfs verder van te 7e voortbrenging verstand Xeon processor, tot aan 64gb van vaandel of ECC 2400 MHz opslageenheid en 3 TB van NVMe PCIe SSD opbergen wisselexemplaar veelvoudig M. 2 PK Z Turbo rijdt. Het biedt ook een array van de gebruikelijke connectiviteit opties en twee nieuwe Thunderbolt 3 poorten voor blaarvorming transfer rates. Zoals we vermeld in de 15-inch model Review, kunnen gebruikers een vrij krachtig stuk hardware met de 17-inch model als ze een flexibele begroting; echter, de G4 Mobile Workstation lijn biedt een breed scala van verschillende bouwt in een reeks van verschillende prijsklassen aan de behoeften van vrijwel elk gebruik geval aan te passen. Dit is een veelzijdige lijn van werkstations.

Om zijn prestaties te meten, zetten we de ZBook G4 17 door drie verschillende grafische-intensieve benchmarks--de SPECviewperf, SPECwpc, en ESRI tests-en vergeleek het met een paar andere van hp's Business-Class ultrabooks. Onze ZBook build beschikt over een aantal van de high-end componenten, dus de indrukwekkende resultaten waren niet verwonderlijk. Kijkend naar de grafische-intensieve SPECviewperf test, de ZBook 17 G4 Gepost uitstekende resultaten, terwijl onze SPECwpc (die tests CPU, graphics, I/O, en geheugen bandbreedte) gevolgd pak, gemakkelijk aantonen van het verschil in prestaties mogelijkheden in vergelijking met de andere HP werkstations. In onze ESRI test, tekentijd, minimale en gemiddelde fps toonde 09,5260, en 294,189, en 158,465, respectievelijk.

https://tablo.io/kopenaccu/accu-hp-tpn-q158

http://kopenaccu.blog.cz/1801/accu-hp-tpn-q162-lage-prijs

Wed Jan 3, 2018
12:00 PM - 11:00 PM CET
Add to Calendar
Venue
Roosendaal
Tickets
VIP SOLD OUT EUR5,00
Standaard SOLD OUT EUR10,00
Venue Address
Roosendaal Netherlands
Organizer
kopenaccu
1 Follower