Event is FINISHED

Accu Asus k53sv

Description

VRAGEN over Chimera al: de eerste laptop ter wereld, met breedbeeld refresh rate 144Hz en een 7ms reactietijd. Het scherm is 17.3-inch full HD, en de processor is een Intel i7-7820HK. En door de integratie van Xbox Wireless, gebruikers kunnen snel verbinding met Accu Asus a32n1405 , zonder de noodzaak voor meerdere adapters en zonder dat de kabels te wijzigen wanneer u overschakelt tussen de console en PC.

De IFA kwam tot 2017 en gaming laptop gelieve GX800 met 4 k UHD 1080 en Nvidia GeForce GTX SLI. Het beschikt over een toetsenbord MechTAG (mechanische tactiele geavanceerde Gaming), mechanische sleutel schakelaars en verlicht met RGB LED's. De fabrikant belooft prestaties vergelijkbaar met een desktop. Ook kunt u doorgeven op grafische lijstontwerp Zephyrus Nvidia GeForce GTX 1080 Max-Q, de zevende generatie van de Intel Core-processors, optionele 120 Hz display, gelieve actieve aërodynamica systeem teneinde een efficiënte koeling en akoestiek en een toetsenbord RGB.

Lijst van Laptops ASUS ROG blijft met Strix litteken uitgave, die werd gebouwd met speciale aandacht voor de FPS-achtige spellen. Beschikbaar in varianten met 15 en 17-inch Windows 10 Pro, Strix litteken Edition is uitgerust met de nieuwste Intel Core i7-processor en NVIDIA GeForce GTX 10. Het scherm heeft nu een litteken Edition Strix responstijd van 5 MS en een vernieuwingsfrequentie van 120 Hz. Er is ook en gelieve Strix held Edition (foto hieronder), maar het is ontworpen voor de beste prestaties in MOBA.

Functies Intel Core i7, Nvidia GeForce GTX 10 en Windows operating system 10 Pro. Accu Asus a42-g750 Het scherm heeft een vernieuwingsfrequentie van 120 Hz, dekking van 100% van sRGB kleurenspectrum en is uitgerust met een bureaublad-stijl toetsenbord met N-sleutel rollover voor een snelle en nauwkeurige respons en uitstekende weerstand op meer dan 20 miljoen toetsaanslagen.

Het bedrijf GL503 ingediend en PLEASE Strix (15 inch) en bid Strix GL703 (17 inch), met de nieuwe Intel Core i7, GeForce GTX 1060, maar vooral de 32 GB DDR4 RAM 2400MHz grafische versneller met een GeForce GTX 1060 VR-klaar. En de echt goed nieuws voor fans van AMD komt met ASK Strix GL702ZC (hieronder afgebeeld), de eerste werelds gaming laptop met AMD-processor Ryzen 7. Het heeft 17-inch scherm, een anti-beeldschaduwen van toetsenbord, verlicht, voor een snelle en nauwkeurige bediening.

En de lijst van ontdekkingen omvatten ze allemaal hier, konden niet zonder een monitor. Bovenal heet Accu Asus a32-k55 , 27 inch met resolutie 2 k WQHD (2560 X 1440), reactietijd van 1ms, NVIDIA G-SYNC-technologie en de kromming 1800R. Annuleerteken zitten overclocked aan een vernieuwen tarief van 165Hz is ook de eerste monitor die beschikt over ASUS Aura verlichting op de achterkant van Sync, synchroniseren met het door andere compatibele randapparatuur uitgestraalde licht. Is dat de opening van dit artikel. En wees zo goed XG35VQ is een Strix gebogen 35 inch, met resolutie UWQHD (3440 × 1440), verfrist tarief van 100 Hz, adaptieve technologie-Sync en een 21:9-uitstraling.

Dun niet gemiddelde remt prestaties. Integendeel, de ASUS ROG Zephyrus is laptop gaming dunne gewicht slechts 2.2 kg met een zeer hoge overdraagbaarheid van de prestaties en gahar. Zelfs met haar omvang was ze klaar om te draaien van een grote verscheidenheid van spel inhoud gebaseerde virtual reality.

De Accu Asus k53sv was de dunste gaming notebook in een halfrond op dit moment met een dikte van slechts 1.69 cm. Het apparaat is het resultaat van een besef dat eens niet onmogelijk dingen mogelijk werd geacht. Namelijk, het creëren van krachtige gaming-machine, waar de vorm factornya zelfs dunner van ultrabook al.

Accu voor Asus A32-k93

Davina Larissa Rolos Marketing van het Product als de prestaties van de ASUS ROG Zephyrus zeggen ongetwijfeld uit. Elk stuk in zijn lichaam, is samengesteld uit onderdelen van de bovenklasse apparaat. Zephyrus GX501 heeft een Intel 2e generatie 7, Core i7-7700HQ met vermelding van de Nvidia grafische kaart ondersteuning Max-Q GTX 1080 video met 8 GB geheugen GDDR5 die had een 1,8 keer hogere prestaties dan de Nvidia GPU GTX 1060, die in de instelling voor de spelen van het spel AAA-niveau op de afbeeldingen van de hoogste voorinstelling op 4 k.

"Terwijl andere specificaties omvatten 24 GB RAM-geheugen van 2400MHz, DDR4 snelheid PCIe-gebaseerde SSD opslagvolume 1 TB die een bandbreedte van 7 x groter, lagere latentie en 3 x 3 heeft, 8 x multitasking meer afgezwakt van SSD SATA gebaseerde en leermobiliteit kan worden uitgebreid. Pendinginnya technologie ooit gemaakt in een meer innovatieve, hoewel notebooknya dun zal geen problemen van oververhitting of helemaal hot dankzij een innovatieve koeltechnologie zogenaamde actieve ROG Aerodinamic systeem (AAS), "het werd geciteerd zoals zeggend de release van Harianjogja.com ontvangen, zaterdag (2/9/2017).

AAS is een speciale koeling technologie ontworpen door de ingenieur om te maximaliseren op ASUS ASUS ROG Zephyrus koeling. Via 5 heatpipes fruit ASUS ROG Zephyrus GX501 opgeslagen passeren de CPU of de GPU, zal zij de taak van het absorberen van de warmte omhoog snel wanneer het systeem vollast is delen. Er zijn 71 propeller fan op elk van zijn fan-gemaakt met behulp van polycarbonaat materialen zijn dikristalisasi. Totale warmte zal worden verminderd door actieve Aero technologieën dit systeem is maar liefst 20% beter dan conventionele koeling.

Sun Sep 3, 2017
12:00 PM - 3:00 PM CET
Add to Calendar
Venue
Roosendaal
Tickets
Standard SOLD OUT EUR5,00
VIP SOLD OUT EUR2,00
Venue Address
Roosendaal Netherlands
Organizer
kopenaccu
1 Follower