Event is FINISHED

Accu Asus a31n1519 Gratis Verzending Kopen

Description

De Accu Asus a31n1519 zet een groot 15.6-inch-scherm in een ultradraagbare lichaam beginnen tegen een redelijke prijs. Het heeft een ruime verlicht toetsenbord, de touchpad van een responsieve precisie met een ingebouwde vingerafdruklezer en mooi klinkende stereo-luidsprekers. Het is beschikbaar met discrete graphics en dual opslagstations.

Er is niets veel om de Asus VivoBook S15, maar, nogmaals, dat is soort van het punt. Het is een 15.6-inch-laptop, maar aangezien Asus sommige van het kader rond het scherm afgeschoren, de geborstelde aluminium geklede lichaam is kleiner (en ja, het ook ziet eruit als een MacBook).

De PC is ook opvallend licht voor zijn grootte op 3,6 pond (1.6 kg). Dat is niet helemaal zo licht als de 15-inch Accu Asus a540la of de 15,6-inch LG Gram, hoewel het S15 kost een stuk minder voor specs die niet al te verschillend.

Gebaseerd op een dual-core 2.7GHz Intel Core i7-7500U, het S15 begint ongeveer 800 dollar (ongeveer £600 of AU$ 1.000), maar er zijn verschillende configuraties beschikbaar. Ze zijn voornamelijk slechts variaties op de hoeveelheid RAM-geheugen en opslag, maar er is een versie van Windows 10 handtekening dat de geïntegreerde grafische kaart een upgrade naar een aparte Nvidia 940MX GPU--zeker de moeite waard de $50 extra uitvoert. We herzien het basismodel hier, de S510UA-DB71.

Afgezien van het "grote scherm in een slanke, lichtgewicht behuizing tegen een redelijk prijs" ding is het S15 echter een enigszins onopvallend mainstream Accu Asus a540sa laptop. De volledige HD-scherm, bijvoorbeeld, heeft goede kleur en het contrast voor entertainment en office werken, maar niet goed genoeg voor om het even wat die precisie vereist. De matte afwerking helpt met reflecties, maar het niet helder genoeg om comfortabel buiten gebruik te krijgen. Kortom, het is fijn voor wat u betaalt, uitzonderlijke noch teleurstellend.

Dat sentiment over op het toetsenbord en touchpad, ook voert. Het is een ruime toetsenbord met drie niveaus van de achtergrondverlichting en het moet een comfortabele het typen ervaring voor de meeste. Echter, ik raakte de sleutels enigszins zwaar tijdens het typen dus de reactie te plat voor mijn comfort voelde. Plus is er een heleboel flex in het toetsenbord-dek, waardoor de laptop een minder stevig gevoel.

De precisie-touchpad is Accu Asus a540ya soepel en responsief en hoewel er enige cursorbeweging van het slepen van mijn palm, aanpassing van de gevoeligheid geholpen. Het reageerde snel en correct op multitouch gebaren voor alles van schuiven en zoomen om te schakelen tussen apps en de lancering van Cortana voor zoeken. Er is een vingerafdruklezer in de hogere juiste hoek ook aan te melden met behulp van Windows Hello.

Voor die tijden wanneer u wilt gebruiken een extern toetsenbord en muis, zijn er twee USB 2.0-poorten aan de linkerkant, samen met een SD kaartslot. De rechterkant is een full-size HDMI voor een extern beeldscherm naast een USB 3.1-poort, een USB 3.1 Type-C (gen 1)-poort en een hoofdtelefoonaansluiting voor mic. Er is geen ondersteuning voor Thunderbolt 3 op de Type-C poort, echter.

ASUS heeft verdiend veel lof loop der jaren voor haar ZenBook lijn van ultraportables. Ze trouwen slanke ultrabook ontwerpen met over het algemeen goede waarde. We meestal niet zien een heleboel baanbrekende nieuwe technologie van de line-up, maar niet iedereen moet dat en constante kwaliteit builds zijn meer in het algemeen de ZenBook hallmark. Sommige mensen willen gewoon een dunne, lichte laptop die krijgt de baan gedaan en ziet er goed doen.

De Accu Asus f540lj is de grote broer van de UX390UA die we eerder besproken. Het is in wezen dezelfde laptop gestoten omhoog van een 12,5-inch display met een 14-inch beeldscherm. It's got de dezelfde algemene ontwerp-handtekening en belangrijke functies. De machine wordt zelfs geleverd met een soortgelijk draagtas. Het is beschikbaar in Royal blue en Quartz Grey (het kleinere model is ook verkrijgbaar in Rose goud, die afwezig is uit dit 14-incher). Vonden we een veel te graag over dat kleinere 12,5-inch model, samen met een paar kanttekeningen, en de meeste van die geldt voor deze groter model.

Dat betekent een Kaby Lake Core i7-7500U (in onze testconfiguratie), maximaal 16GB aan LPDDR3 RAM bij 2133MHz, een PCIe NMVe SSD tot 1TB (onze configuratie had 512GB), 802.11ac 2 x 2 MIMO Wi-Fi en een compatibel is met Windows Hello vingerafdruklezer. So far, so good: dit is de basisformule voor een kwaliteit moderne ultrabook.

Asus R540LA Accu

De Asus lost zelfs een van onze klachten over de UX390A met zijn interne USB-C-poort. Dit grotere model heeft drie, een aan de linkerkant naast de hoofdtelefoon/mic-aansluiting, en twee aan de rechterkant. Kunt u de kosten van de laptop met behulp van een van hen, en de twee aan de rechterkant steun Thunderbolt 3 en DisplayPort 1.2 ook. Je kon haak twee 4K externe beeldschermen als je wilde, hoewel dual core ultrabook chips zijn niet precies gemaakt voor het soort high-end multitasking die zou vereisen dat soort dingen. De linker USB-C poort is Gen 1, met een max overdracht van 5Gbps. De twee aan de rechterkant zijn Gen 2, verdubbeling die tot 10Gbps.

Zoals deze is geconfigureerd, wordt onze ZenBook 3 Deluxe UX490UA geprijst bij $1699. Dat is zeker niet goedkoop, maar er zijn duurdere premie ultrabooks op de markt.

http://kopenaccuasus.bloggnorge.com/2017/08/04/hoogste-kwaliteit-laptop-accu-voor-asus-f540lj/

http://kopenaccu.blog.cz/1708/accu-asus-a540ya-goedkoop-goede-service

Fri Aug 11, 2017
12:00 PM - 3:00 PM CET
Add to Calendar
Venue
Roosendaal
Tickets
Standard SOLD OUT EUR5,00
VIP SOLD OUT EUR2,00
Venue Address
Surallah Netherlands
Organizer
kopenaccu
1 Follower