Event is FINISHED

Hoge Kwaliteit en Nieuwe Laptop Accu Asus A32-F82

Description

Accu Asus k53sv komt uit in de zeshoek een nieuwe Ultrabook Full HD 14-inch anti-schittering scherm ontworpen voor gemeenschappelijk gebruik, de ASUS Vivobook Max X441NC-FA023T die wordt weergegeven op minder dan 500 euro in Windows 10. Het is uitgerust met een processor van de spaarstand Apollo Lake, een hoge capaciteit harde schijf, een dedicated Nvidia instapmodel grafische kaart of een USB 3.1 type-C verbinding.

De ASUS Vivobook Max X441NC-FA023T is een relatief compacte, hoge definitie-laptop ontworpen voor gemeenschappelijk gebruik.

Het vervoer wordt vergemakkelijkt door zijn compactheid, zelfs als het is verre van invoeren van de clan van ultrabooks op het gebied van dikte. Aan de kant van de autonomie, kunt u verwachten om te houden van ongeveer 5 H 30 op het internet via Wi-Fi, en meer natuurlijk in lichtere gebruik.

De ontspiegeld behandeling van het scherm is daarom zeer merkbaar omdat het scherm beter leesbaar in een lichte omgeving Accu Asus a32-k53 is (ex: exterieur) dan een glanzende plaat. Bovendien neemt het een volledige HD-definitie zeer goed geschikt voor high definition-inhoud en vooral aan video's door de 16/9e-indeling.

Het is natuurlijk mogelijk om naar te kijken, foto's en video's op deze computer waarvan grafiekverwerking wordt beheerd door de GeForce 810. Geplaatst op het instapniveau, het zal niet voldoen aan de spelers: met het, is het nodig om klaar te zijn voor concessies terwijl ze genoegen nemen met oude games die weinig gulzig in 3D-middelen.

Deze Accu Asus a32-f82 computer biedt in feite zeer bescheiden voordelen. Het is inderdaad gebaseerd op 4 GB RAM-geheugen en een processor die snel adem onder de software een beetje hebberig in CPU-bronnen toont, het zeer lage stroomverbruik Apollo Lake Pentium Quad core n4200 instap.

Dientengevolge, is dergelijke een duo geschikt voor lage-inspanning multitasking, surfen op het internet en bureau automatisering. Aan de kant van de opslag, degenen die willen profiteren van een belangrijke capaciteit zullen graag zoeken geïntegreerd een 1000 GB harde schijf.

Wat betreft de geïntegreerde aansluiting, het is goed, bevat 1 USB 3.1 type-C, WiFi N en Bluetooth 4.0 draadloze modules om te communiceren en op afstand verbinding Ethernet en audio-poorten en handige HDMI en VGA video-uitgangen om gemakkelijk deze PC aansluiten op een monitor of TV bijvoorbeeld.

Het is de eerste dag van augustus, veel mensen hebben zomervakantie en dat betekent dat de komkommertijd ook aangebroken is. Accu Asus a42-g75 Op laptopgebied leek dat de afgelopen paar maanden al het geval te zijn, want er vonden niet al te veel ontwikkelingen plaats. Vermoedelijk moeten we daarvoor tot het eind van de maand wachten, want dan vindt de IFA in Berlijn plaats, waar fabrikanten over het algemeen veel nieuwe laptops introduceren.

Een fabrikant die je nooit op een Accu Asus k53u tegen zal komen is Apple, en die greep zijn eigen WWDC-conferentie aan om de nieuwe iMac Pro en 'nieuwe' laptops te introduceren. Het gaat daarbij om bestaande laptops die Apple van snellere hardware heeft voorzien. Een van die laptops, de 12"-MacBook, hebben we al een review gegeven.

Asus A41-X550A Accu

Daarnaast testten we de 'slechtst te repareren laptop van dit moment', de Surface Laptop en keken we naar de grote versie van de Zenbook 3, de Asus Zenbook 3 Deluxe. Een nieuwe aankondiging had Asus ook, in de vorm van de GL702ZC, een gamelaptop die voorzien is van een Ryzen 7-processor van 65 watt. Op gamegebied kondigde HP, in navolging van andere fabrikanten een externe videokaart aan, die voorzien kan worden van een harde schijf of ssd. Razer, tot slot, gaf zijn Razer Blade Stealth een upgrade en voorzag de 12,5"-laptop van een 13,3"-scherm.

Voor de Laptop Best Buy Guide hebben we ons oog weer over het laptopaanbod laten gaan en hebben we de beste laptops eruit gepikt, getest en samengevoegd in de Best Buy Guide. De basislaptop is een oude bekende, maar voor de mainstream- en multimedialaptop hebben we nieuwe modellen gevonden.

http://www.ibase45.net/blogs/2301/27886/kopen-beste-accu-voor-asus-r510cs

http://kopenaccu.seesaa.net/article/452328077.html

http://www.onlinetagebuch.de/kopenaccu/2017/08/01/accu-asus-r510jx-nieuwe-kwaliteit-beste

Tue Aug 1, 2017
12:00 PM - 4:00 PM CET
Add to Calendar
Venue
Roosendaal
Tickets
Standard SOLD OUT EUR5,00
VIP SOLD OUT EUR2,00
Venue Address
Blankespoorselandweg 7 Netherlands
Organizer
kopenaccu
1 Follower