Event is FINISHED

amenajari interioare #1

Description
El - în care se confruntă baie și ornament în aer liber, în hol, este realizat din consola de perete camera de zi încorporată. În fotografie: decorator și designer Olga Kulikov-Ashby.
"Mi-ar defini stilul acestui proiect ca un minimalism cald. Pentru minimalist meu - este în primul rând, combinația de materiale și suprafețe. Combinand piatra si lemn, lustruit si periat, periat de metal și piele de căprioară moale, cald - se creează o astfel de combinație, în opinia mea, istoria nu este plăcut numai pentru ochi, dar, de asemenea, pentru percepția tactilă ". Cuplat cu face modificări, ceea ce dă un sentiment de aer și spațiu, Olga Kulikovo-Ashby a reușit să creeze un stil unic, stil minimalist la Moscova. Lobby-ul este pe ecran, amenajari interioare a prezentat întreaga paletă de culori, materiale si directia stilistica generala care umplu întregul apartament. "Culoarea peretilor din camera de zi si albul însorit din hol, asa ca arata ca un zid alb, atunci când acesta a căzut razele soarelui de vară la amiază," - împărtășește secretele de designer.
"Majoritatea clienților preferă interioarele moderne de crom. Si am fost de acord cu clientul că arama ne apropiem mai mult, deoarece este mai cald, și cald, chiar iluzorie plăcută "în climatul Moscovei. Alamă sutien de epocă achiziționat la o licitație în Londra, continuă pe tema dulapuri metalice. alama incrustate, amenajari living ele sunt realizate de către desenele OVwood designer. Consola este înscrisă într-o nișă între cele două grinzi de rezemare. Sub scut electric oglinda ascunsă. Pe pereți: tapet cu Elitis imitație de piele țipar.

La sfârșitul logic al sălii era vestiar. Ea comunică. "Această soluție economisește spațiu și oferă suplimentar de izolare fonica maestru dormitor", - spune Olga.
Camera de zi, cu vedere la luminile sufragerie-bucătărie pandantiv peste masa de Tom Dixon. Firele (ele pot fi văzute în mod clar în amenajari bucatarii fotografia următoare) proiectant stabilite la unghiuri drepte, din care provin decorațiunile originale pe tavan. "O astfel de opțiune de suspendare am spionat într-un magazin din Londra", designerul a recunoscut.
Fiecare centimetru folosit zonă de designer funcțional. De exemplu, fereastra s-au redus cu 15 cm, astfel încât să puteți sta chiar pe pervazul ferestrei de travertin. Radiatoare turnate din fier: Carron

Mon Jul 11, 2016
12:00 PM - 3:00 PM CET
Add to Calendar
Venue
Bucuresti
Tickets
standart FULL
Venue Address
1624 Nelm Street Germany
Organizer
amenajari interioare
1 Follower