Event is FINISHED

groene laser pen 200mW

Description
200mW groene laserpointer

Laser pointer kan worden gebruikt om de aandacht te vestigen tijdens een presentatie. Bijvoorbeeld, een groene laser in de richting van woorden of foto's getrokken op een scherm, zodat het publiek kan volgen, terwijl iemand aan het woord is. blauwe laserpen 200mw pointer presentatie kan ook dienst doen als een computer invoerapparaat. Specifieke controles en een kleine light-emitting diode (LED) zijn Moderators extra controle over de presentatie met een laser pointer.

laser mobiele stroomvoorziening
Hoe dan ook, dit is mijn kleine review van mijn groene laserzwaard is de conclusie van die zij echt cool om te spelen in orde (hoewel als je niet echt vaak en alleen gebruik maken van plan met een laser lamp sterrenhemel Krijg een aanzienlijk goedkoper rode wil om te spelen). Hoop dat het helpt, dit verslag van elke test altijd!
Krachtige laserpen 500mW Green, laserstraal van de output kan licht wedstrijden ontsteken van 5 meter, of brandplekken van 2 meter. Helder groene laserstraal en stabiele bundelkarakteristieken, het maximale bereik tot 5000 meter nachts. Vuurvaste en drukvaste behuizing van vliegtuig aluminium, ingebouwde hoge-kwaliteit laserdiode. Met de knop switch en de belangrijkste, gemakkelijk en veilig te gebruiken. Door strenge QC inspectie, 100% origineel fabriek en kwaliteitsborging.


HTPOW laser mobiele power

groene laser pen 200mW

Het model is kosteneffectief, 100% veilig, betrouwbaar en kwaliteitsborging. Wat meer is, deze paarse laserlamp 500mW is voldoende ruimte in Europa, super snelle levering, 24 uur levering en 1 jaar garantie.
Laser pointers wordt eerst toepassing te onderscheiden welke paarse laserlamp worden gebruikt voor de betreffende balk. In dit geval worden de verschillende kleuren toegewezen aan verschillende golflengtes. De kortere zodanige golflengte, hoe groter de toegevoerde energie van de individuele protonen. Rode laser pointer beginsel derhalve de laserdiode met lage golflengte schadelijker dan de langere golflengte. Zij hebben laserzwaard diodes, de grootste golflengte (635-750 nm), terwijl oranje tot gele laserdiodes slechts een golflengte van 575-635 nm. Er zijn ook de gevaarlijker groen (490-575 nm) en blauw (405-490 nm) laser diodes. Het is echter op gewezen dat het groene licht ongeveer 10 keer gevoeliger voor het menselijk oog, zoals alle andere kleuren, zelfs wanneer de blauwe laser diodes, hoewel ze een kortere golflengte.
Groene laser pointers zijn erg populair bij Rondleiding van astronomen en astronomie clubs wint aan populariteit, omdat de bundel is duidelijk zichtbaar tegen de hemel achtergrond, waardoor het makkelijker te vinden een hemellichaam zojuist beschreven. Laser lamp sterrenhemel licht Volgens de Equipment en Product Safety Act (GPSG) kan groene laser pointer niet distribueren met een vermogen van meer dan één milliwatt aan particuliere handelaren in Duitsland.
Fri Mar 25, 2016
12:00 PM - 3:00 PM CET
Add to Calendar
Venue
Laser pointer kan worden gebruikt om de aandacht te vestigen tijdens een presentatie.
Tickets
lazerpen SOLD OUT EUR388,00
Venue Address
Netherlands Belgium
Organizer
laserpennen
1 Follower