Event is FINISHED

405nm 5mw blauw violet paars blauwe laser

Description

405nm 5mw blauw violet paars blauwe laser pointer pen straal
Gebruik van de nieuwste technologie en kristal creëert deze optiek van hoge kwaliteit; pen- grote laserpen . Het geeft een intense, briljante laserstraal, gebruik je laser pointer naar doel op elke gewenste doelen op projectieschermen, video monitoren, presentatie.
Druk op de drukknop om deze in te schakelen, laat de druk op de knop te sluiten als automatisch uitgeschakeld.

blauw laserpen
De paarse laserstraal komt nachts het beste tot zijn recht en heeft dan een reikwijdte van zo’n 4000 meter, de volledige straal is hierbij goed te volgen. De stip is echter altijd goed zichtbaar en hierdoor kan de vermogen laser ook prima gebruikt worden tijdens presentaties en lezingen.
Alle laserpointers die geschikt zijn voor particulier gebruik werken op AAA-batterijen. Er hoeven dus geen dure en moeilijk verkrijgbare batterijen te worden aangeschaft voor deze krachtige lasers. Al onze laserpennen zijn hoogwaardig afgewerkt en worden geleverd in op maat gemaakt doosje. Om de kwaliteit te waarborgen wordt elke laserpen handmatig getest alvorens deze wordt verstuurd. Wilt u meer weten over de Lasergravure machine ? Bekijk dan ons artikel hierover.
Dit is in paars licht lasergun ganzen vorm die ziet er elegant en formele. Het kan niet alleen worden gebruikt in het onderwijs, opleiding en presentatie, maar ook worden uitgevoerd als ornament. Hoge- kwaliteit vakmanschap en verfijnde details, alle voor de gebruiker te brengen aangename ervaring.

laserpen 5000mW
Merken:
1. de aaa alkaline batterij is bij voorkeur met de laserpennen om ervoor te zorgen dat het goed functie neer. De goedkope koolstof-zink batterij wordt niet aanbevolen voor het zou niet bieden voldoende vermogen
2. de rode en paarse lasermodule licht zijn relatief dimmer dan de groene, dus ze zijn meer geschikt voor een overdekt omgeving zonder sterke zonneschijn.
3. als er een probleem is opgetreden en verwarring in het proces, neem dan eerst zorg ervoor dat u de bovenstaande twee advies en controleer of de batterij werkt goed of u geplaatst in de juiste richting. U bent van harte welkom om met ons te praten over eventuele problemen die je ontmoet over de laser pointer en we zullen proberen ons best om het op te lossen.
De paarse laserpen 5mW heeft een lasermodule met een vermogen van 5mW. Door de koperen behuizing heeft de laser een strak design. Het duurzame en stevige materiaal zorgt ervoor dat de laser breed inzetbaar is. Zo kan deze onder andere gebruikt worden voor het geven van presentaties of in het onderwijs. Verder is deze laser geschikt voor rondleidingen en in nachtclubs.
Met een bereik tussen de 500m en 2000m zal de laser in de avond maar ook overdag goed zichtbaar zijn. De golflengte is 405nm en heeft een verwachte levensduur van 10.000 branduren. De wholesale laserpen werkt op 2x AAA batterijen. Verder zijn al onze lasers uitgerust met een IR filter.

Fri Mar 4, 2016
12:00 PM - 3:00 PM JST
Add to Calendar
Venue
Laserpen kopen
Tickets
laserpennen FULL
Venue Address
Netherlands Japan
Organizer
laserpennen
1 Follower